2016 m. kovo 3 d., ketvirtadienis

Moters diena

Sveiki!

Mados arenoje žaidimai keičia vienas kitą, todėl nekeista, jog vos vienam žaidimui palikus Superpanelę kitas užėmė jo vietą :)

Šiandien pasirodė labirinto tipo žaidimas moters dienos proga (galbūt kovo aštuntąją staigmenėlės sulauksim?). Kaip ir daugely labirinto tipo žaidimų, čia begalė zonų su nuostabiomis aprangomis, kurias surinkus gausime dar nuostabesnę šukuoseną :)
Šiek tiek paplušėjus pavyko rasti visas nuostabiąsias aprangas, kurios pateiktos ir šiek tiek aprašytos žemiau :)







Šią aprangą aptikau pirmajame sode, tačiau ji nebuvo viena tų, kurias pastebėjus akys ima žibėti. Tiesa, dėl būtent dėl žibėjimo ji akimirksniu iškrito iš "naujųjų mėgstamiausių suknelių sąrašo", bet tai taip pat suteikia elegantiškumo :)
Nuomonė apie šią aprangą nuo mano žymiai skiriasi kitos blogo rašytojos - Leanos, kurią ši aprangėlė žavi ir gerą įspūdį palieka švelni spalva :)
Leana taip pat nekantrauja kada galės matyti šią aprangą savo drabužinėje.










Tikriausiai ne aš viena buvau maloniai nustebinta, kuomet įžengus į antrąjį sodą sužinojau, jog antroji apranga bus su poza, kuri taip pat, mano manymu, yra gražesnė už šeštajam sode esančią aprangą kurios suknelę, pat puošia poza :)
Nors man labiau prie širdies tamsesnės spalvos, ši spalva puikiai tinka aprangoje :)












Trečiojo sodo apranga yra savotiškai išskirtinė, nes ji vienintelė žaidime kurios nesudaro suknelė, bet nepaisant to, tai žavi, elegantiška ir galbūt, paprasčiausia apranga žaidime :)
Taip pat, ši apranga mano manymu, gražiausia žaidime ir kas be ko, būtinai bandysiu surinkt visas jos daleles :)






Nukeliavus į ketvirtąjį sodą, mūsų akis prikaustys gana gilią iškirptę turinti suknytė ir mielas rankinukas :)
Mados Arenoje tokio stiliaus suknelių yra nemažai, todėl tai yra tik dar viena suknelė kolekcijoje :)
Na, kartais net iš pačių įprasčiausių rūbų išeina kas nors nepaprasto, argi ne?




Nužygiavus ilgą kelią, penktame sode mus pasitinka įdomiais raštais pasipuošusi pusiau permatoma, plonutė suknia, nedideli auskariukai ir delninukė :)
Labai apsidžiaugiau pamačius, jog deriny vyrauja juoda spalva, tačiau įdėmiau apžiūrėjus jį, įžvelgiau kelias detales, kurios šiuo metu šiek tiek rėžia akį :)
Bet nepaisant tų kelių detalių, derinukas yra savotiškai gražus :)




Giliausiame parko pakrašty, šeštajame sode glūdi geltonoji apranga. Tai antroji žaidimo apranga kurioje regime pozą, kuri tik šiek tiek skiriasi nuo antrajame sode esančios pozos :)
Geltona spalva nėra viena mano mėgstmiausių, tačiau šis atspalvis yra turbūt mano mėgstamiausias iš geltonųjų. Man ypač patiko suknelės raštai, kurių nebuvo perdaug, todėl suknelė neatrodė perkrauta.



Surinkus visas puošniąsias aprangas žaidėja gauna vėjo plaikstomą šukuoseną, kurios geidžia ne viena panelė :)


Jau kurį laiką Superpanelės kūrėjai šiek tiek atnaujina žaidimus, todėl atėjo laikas atsinaujinti ir labirinto tipo žaidimui. Šįkart atnaujinimas palankus mums, nes prisijungusios gauname ne vieną, o net penkias gėlės ir tai mums leidžia naudoti mažiau mėlynųjų akmenukų :)
Na, linkiu sėkmės žaidime :)



P.S.: Žaidimo kūrėjai taip pat nusprendė pagudrauti ir "pozinius" batelius padarė kaip atskirą aprangos detalę.
Grazuolala

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą