2016 m. vasario 15 d., pirmadienis

Žaidimas ''Karnavalas''

Sveikos, mielos žaidėjos :)

Kaip supratote iš šio įrašo pavadinimo, kalbėsime apie Mados Areną aplankiusį naują žaidimą - ''Karnavalą''.
Jame tikrai nebus puošnių suknelių, kaip Valentino dienos kolekcijoje, :P


Įėjusios į žaidimą, išvystame labirinto tipo žaidimą  (tokio tipo žaidime jau tikrai ilgą laiką nebuvo).


Gaila, bet kol kas galime įeiti tik į rožiniame  fone esantį kambarį (ar kaip dar kitaip galima jį pavadinti). Šiame žaidime yra šeši tokie kambariai, kurie atsidaro kas dvi dienas (vienas po trijų dienų). Įėjus į tą pirmąjį kambary randame lentelę su daugeliu langučių, o šalia jos - šiokia tokia informacija,


   Tikrai, esu įsitikinusi, kad ne tik viena aš esu tiek nusivylusi, tiek supykusi dėl kainų. Atidarymas kainuoja safyrus. O kodėl gi ne 5 - 10 smaragdų? Nors ir visą laiką būtume vienoje zonoje, mums vistiek nepavyktų gauti pagrindinio prizo be safyrų. Žaidimas  Tęsiasi iki 29 dienos, taigi tik 14 dienų, o daiktų 30. Nors ir kiekvieną dieną būtume sėkmės paliesti, abejoju ar be safyrų tikrai kažkas pavyktų.

   Taip pat, dar vienas pastebėjimas. Žaidimo drabužiai sukurti ir įkelti anksčiau už Valentino dienos kolekcijos drabužius, bet žaidimas visgi atsirado po kolekcijos. Kolekcija atsirado  12 dieną, o žaidimo drabužiai tą pačią dieną, o gal dar anksčiau. Ir Iš tiesų, kokia iš to nauda? Galbūt administratoriai norėjo,kad panelės išpirktų sukneles, o tada pirktų ėjimus? Juk ėjimus manau visos ar taip ar taip kelis tikrai nusipirks, ar laimėtus konkurse safyrus, ar išsuktus iš rato,o suknelėms neužteks?  Čia tikrai reiktų gerai pagalvoti, kokia iš to nauda pirmiau sukurti, bet dar neįkelti.

Na, kol kas tiek, galbūt dar grįšiu su įrašo papildimu. :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą