2017 m. birželio 20 d., antradienis

KONKURSAS



    Sveikos panelės! 


Į mūsų klubą atkeliavo KONKURSAS, kurio tema nėra tokia banali, kadangi klubo panelės galėjo pačios pasirinkti kokią aktorę nori įkūnyti.

//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-

Klubo panelės turėjo įvykdyti 3 punktus:


  • išsirinkti savo mylimiausią filmą;
  • aprengti savo panelę, kad jos įvaizdis atspindėtų pasirinkto filmo mėgstamiausią heroję;
  • trumpai parašyti, kodėl pasirinko būtent šį filmą ir heroję bei kodėl rekomenduotų jį pažiūrėti kitoms panelėms.
Stengtis tikrai vertėjo, nes 1 vietos laimėtoja gaus net 13 SAFYRŲ, 2 ir 3 vietos laimėtojos SAVAITĘ MAX Į VISUS PODIUMUS, o visos kitos dalyvavusios bus pradžiugintos VIENOS DIENOS BALIUKAIS!  

//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-\\-//-

Teko pripažinti tema nebuvo tokia lengva, kokia galėjo pasirodyti, nes vien išsirinkti filmą, kai yra tiek daug mėgstamų ir širdžiai artimų užėmė begales laiko. Tačiau klubo merginos puikiai su tuos susitvarkė, todėl rezultatais noriu pasidalinti ir su jumis. Manau, tarp čia esančių filmų tikrai rasite sau patinkantį, kurį galėsite pažiūrėti jau šiandieną.

ANNA KARENINA (2012)


Pasirinkau filmą "Anna Karenina", nes esu skaičiusi knygas ir man jos patiko, todėl buvo įdomu kaip knygos siužetas bus perteiktas filme. Ir buvo ganėtinai gerai perteiktas, kadangi sugraudino keliose vietose mane, nes ši meilės istorija galbūt gali pasirodyti tiesiog banali istorija, bet juk ir realiam gyvenime taip gali atsitikti ir kai tai suvoki, tada imi mąstyt, o ne teist. 

P.s. Beprotiškai patinka tie senoviniai apdarai, namai, vyrų "merginimas". 

AMELIJA IŠ MONMARTO (2001)






Šį filmą pasirinkau dėl to, nes jis man primena vaikystę. Jį jau esu mačiusi begalę kartų ir labai noriu juo pasidalinti. 


TURISTAS (2006)




Filmas dvelkia moteriškumu, apgaulėmis ir subtilumu. Angelina Jolie puikiai sutalpina visus šiuos epitetus. Argi reikia, ką sakyti? Juk Ji moteris - deivė. Šį filmą rekomenduoju peržiūrėti nesidairančioms banalių meilės istorijų, jame daugybė netikėtų posūkių ir staigmenų


ILGIAUSIA KELIONĖ (2015) 

Pasirinkau šį  filmą, nes esu romantinės dramos gerbėja. Žavi aktorių atskleidžiami veikėjų jausmai, o dar dvi persipynusios praeities ir dabarties meilės istorijos tiesiog pakeri... Rekomenduoju šį filmą merginoms, norinčioms ramų vakarą praleisti su geriausia drauge, puodeliu arbatos ir nuostabia meilės istorija. 

BRĖKŠTANTI AUŠRA 2 (2012)







Pasirinkau šį  filmą, nes man patinka fantastika. Akį patraukė to filmo treileris. xD O įdomus tuo, kad yra daug fantastikos (kam patinka fantastika) ir daug veiksmo.







WONDER WOMAN (2017)





Išsirinkau filmą nuostabioji moteris "Wonder women" tai filmas apie stiprias, kovingas, savimi pasitikinčias moteris kurios kovoje už laisvę ir teisingumą. Rekomenduoju šį filmą pažiūrėti visoms panelėms nes iš jo galima daug ko pasimokyti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą