2016 m. liepos 5 d., antradienis

Klubui jau 3 metukai!

Fashion Wave  klubas buvo sukurtas lygiai prieš 3 metukus 2013.07.05.
Todėl mes šiandien švenčiame tokią gražią sukaktį!
Ta proga sugalvojau pakalbinti klubo prezidentę Plazmą: 

1)Žinoma, jog nebuvai pati pirmoji klubo prezidentė.  Kaip tave priėmė kitos klubo narės užėmus buvusios prezidentės vietą?

 Atėjau į šį klubą kaip žaidėja todėl, kad jis turėjo pakankamai gerus trofėjus ir žemas statistikas, nes tuo metu retokais žaisdavau ir mano panelės statistikos buvo nedidelės, todėl stipresni klubai būtų manęs tiesiog nepriėmę. Sesė buvo pradininkė šio žaidimo, aš galvojau tik pabandyti, tikrai nemaniau, kad čia užstrigsiu  3 metus :)  Klubo statistikos kilo tol, kol nereikėjo safyrų, o po to sustojo, gal todėl buvusi klubo prezidentė ir viceprezidentė susitarusios ir klubo narėms nieko nepasakusios išėjo į kitą klubą, palikusios vadovauti mažą mergaitę. Kai prisijungiau ryte, jau buvo chaosas klube, visos buvo pasipiktinusios tokia situacija ir nepatenkintos nauja prezidente, kuri neišlaikiusi spaudimo, paliko klubą, mane paskyrusi prezidente, net nežinau kodėl, gal dėl to, kad aš klubui tikrai nemažai buvau paaukojusi, taip viskas ir prasidėjo. Kadangi gavau klubą, kurį dar bandžiau grąžinti pirmajai prezidentei, bet ji nusprendė nebegrįžti, teko jungtis prie žaidimo kasdien ir jame tvarkytis, su klubo panelėmis labai greitai susidraugavome, nes anksčiau į klubo pokalbius aš retai užsukdavau.

2)Kaip atrenki paneles į klubą? Ar yra kokie specialūs reikalavimai?

Kviečiu paneles į klubą pirmiausia atsižvelgdama į statistikas, nes norisi, kad klubas būtų stiprus, bet labai svarbus man ir kultūringas bei draugiškas bendravimas, nemėgstu intrigų ir apkalbų, o kažkokių specialių reikalavimų panelėms prieš priimant į klubą tikrai neturiu.

3)Ar klubas spėjo pasikeisti nuo to laiko, kada tapai prezidentė iki šių dienų? Kokios transformacijos vyko? Gal kito pavadinimas ar klubo ženkliukas?

Tapusi prezidente pakeičiau klubo pavadinimą, senasis man apskritai nepatiko, o ženkliukas, jei neklystu, keitėsi du kartus, bet jau senokai, manau, kad klubo simbolika turi būti pastovi, nes tai kaip klubo reklama. Žinoma, pasikeitė ir beveik visos panelės, laikas negailestingas, liko tik dvi senbuvės A_U_R_O_R_A ir Aušrikė. Ir žinoma, pagrindinis tikslas buvo pasiekti klubo 200 lygį ir susirinkti pačius geriausius trofėjus, tai ir pavyko įgyvendinti visoms kartu, nes vienas lauke ne karys.

4)Kaip vertini savo klubietes?

Visko buvo klube per šiuos tris metukus ir pykčių, ir intrigų, bet šiuo metu klubo panelės tiesiog fantastiškos: kultūringos, draugiškos, šmaikščios, linksmos, kai kurios gal per daug nedrąsios, bet aš turbūt šiuo metu labiausiai džiaugiuosi šiuo kolektyvu, žinoma, tobulėti visada yra kur :)

5) Ar norėtum ko nors palinkėti klubui šio gimtadienio proga?

Savo klubui noriu palinkėti pirmiausia, kad sektųsi darbe ar moksle įgyvendinti savo tikslus, išsipildytų pačios didžiausios  svajonės, niekada nepamirštų aplankyti tikri draugai realiame gyvenime, o turėdamos laiko užbėgtumėte pasidalinti savo džiaugsmais ar rūpesčiais į šį virtualų merginų pasaulį. Sėkmės Jums visur, mano saulutės :)



Šiandienos dieną kviečiu visas Fashion Wave nares apsirengti ilgas, tamsiai mėlynas sukneles ir taip paminėti mūsų gimtadienį!
~ Jūsų Chadė19

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą